Testimonials

Byg-e har fra start været vores samarbejdspartner på EDI. Vi har altid været glade for Byg-e. De får onboardet små og store leverandører - og i den rækkefølge vi ønsker det. Når vi starter et nyt forløb med en leverandør, bliver de onboardet både på ordrer og fakturaer, og vi bliver indblandet i processen mindst muligt. Vi bliver altid orienteret i tilfælde af, at noget fejler fra leverandøren. Hvis der er udfald i afsendelsen til en leverandør, så er Byg-e hurtigt på banen til fejlsøge og gensender de fejlede ordrer, så vi ikke selv skal have alle forretningerne til at undersøge, hvilke ordrer der er gået igennem og hvilke der ikke er. Hos Byg-e kører det hele bare problemfrit.

Søren Kopp Vester

IT-Konsulent

Vi anvender Byg-e som vores EDI-partner. Vi er meget glade for, at bruge Byg-e, da de tager action på alle vores sager. Da vi skulle udvikle en ny leveringsmulighed, "Drop-shipment", troede vi, at det ville skabe store problemer, men Byg-e tog sagen seriøst og tog selv fat i leverandørerne, hvor de nye felter blev tilføjet i leverandørernes mappinger. Vi blev kun indblandet i processen, når der skulle sendes testordrer. Vi føler os trygge ved at bruge Byg-e som vores EDI-udbyder.

Jakob Gudmann

IT

Vi er meget tilfredse med det samarbejde vi har med Byg-e. Deres supportere er meget nemme at få fat på og man kan altid regne med, at få svar på de spørgsmål man måtte have. Byg-e er heller ikke sarte over, at udvikle et nyt værktøj for, at gøre det nemmere for deres kunder. Det er nemt at bruge Byg-e som EDI-udbyder, og jeg har kun positive bemærkninger.

Jens Erik Ankjær

Senior Process Specialist

Jeg føler der er et godt samarbejde med Byg-e. Da vi skulle skifte ERP system, tog vi fat i Byg-e, da vi ville sikre os, at vi stadigvæk kunne modtage og sende EDI efterfølgende. Byg-e tog opgaven til sig, og samarbejdede med vores IT-konsulenter for at få formaterne mappet op og testet. Vi var kun indblandet i processen, når vi skulle danne eller bekræfte modtagelsen af ordrer. Hele forløbet har virket meget professionelt og vi kører nu uden problemer. Byg-e´s support er meget hurtige til at svare og håndtere de sager der måtte være

Marianne Lenskjold

Teamleder

Jeg har i flere omgange samarbejdet med Byg-e. Byg-e løser mange opgaver faktisk før jeg selv opdager dem, derudover holder Byg-e hvad der bliver aftalt. Vi følte det var en smertefri opstart med Byg-e og elektronisk handel. Vi blev slet ikke indblandet i hele opstartsprocessen, der blev styret mellem Byg-e og vores IT konsulenter. Vi blev først involveret, da der skulle testes. Forløbet var professionelt og for os fuldstændigt problemfrit.

Henrik Odér

Indehaver