Samhandelslisten

Byggecenterets lette vej til informationer


Byg-e præsenterer Samhandelslisten.

Som professionel udbyder af e-handelsløsninger i byggebranchen har vi, for at hjælpe vores kunder, udviklet en let og overskuelig liste til at se sine handelspartnere på.

Samhandelslisten, som vi kalder portalen, gør det muligt for byggecentrene at se hvilke leverandører, der udveksles EDI dokumenter med i dag samt finde mulige nye leverandører at udveksle dokumenter med i fremtiden – overskueligt, nemt og enkelt!

Med Byg-e’s Samhandelsliste kan man se:

  • hvem I sender EDI ordrer til
  • hvem I modtager EDI fakturaer fra

Derudover kan man på Samhandelslisten følge onboarding-status på de forskellige leverandører. Status på onboarding viser, hvor langt onboarding processen er nået. Dermed kan man, på en overskuelig måde, hurtigt se om leverandører f.eks. er klar til test.

Er der en leverandør, man ønsker at udveksle dokumenter med, kan man ved et enkelt klik sætte en onboarding proces i gang. Efter klikket går Byg-e straks i gang med at sikre de tiltag, der er nødvendige for at sikre en smidig tilslutning af den ekstra leverandør.

Kontaktinformationer til Byg-e og til de enkelte leverandører er også tilgængelige på Samhandelslisten. Så har du altid dine kunder og leverandører lige ved hånden.

Samhandelslisten er en overskuelig, nem og enkel service fra Byg-e!

Du kan blive oprettet ved at kontakte Byg-e support på support@byg-e.dk. Linket til Samhandelslisten er her: samhandelslisten.byg-e.dk.


Samhandelslisten udvides til leverandørerne

Byg-e har en udvidelse af Samhandelslistens side under udvikling, til brug for vore leverandører. Siden vil indeholde nogle af de samme funktioner, som forhandlerdelen har, inklusiv en mulighed for at finde opdaterede GLN lokationsnumre på indkøbsforeningers enkelte byggecentre.

Mere info følger.