BygEdi
Elektronisk udveksling af ordre og faktura
Jeres genvej til alle danske byggecentre

Hvad er EDI?

EDI er en forkortelse af Electronic Data Interchange, og er en filudvekslingsmetode imellem virksomhedernes forskellige økonomisystemer. Her udveksles dokumenter og hos Byg-e er det typisk udveksling af ordre og fakturaer imellem vores kunder. Vi ser os selv som mellemmanden der oversætter EDI filer, så vores kunder kan handle sammen.

Mener du ikke din virksomhed har kapacitet til et krævende EDI system, så tilbyder Byg-e også WebEDI, hvor alt der kræves er en internetforbindelse. Læs mere her.

Hvad kan I få ud af byg-e?

Ved hjælp af Byg-e kan jeres virksomhed modtage ordrer og sende fakturaer elektronisk. I skal ikke tænke på at skulle aflevere og modtage EDI ordre/faktura i forskellige formater, alt efter hvilket byggecenter i handler med, i stedet kan i sende en type format til Byg-e, som vi så oversætter til det format hver enkelt byggecenter kan læse. I vil blive oprettet hos Byg-e, og derigennem kan i udveksle EDI dokumenter gratis med de samhandelspartnere, som er tilsluttet Byg-e.Vi kan også nå alle andre byggecentre i Danmark, der ikke fremgår af denne liste. Dette vil dog indebære en klik-afgift, hvis de befinder sig på et eksternt VANS netværk. Se nærmere under priser.

bygEdi

DB EDI-standard trådte i kraft tilbage i juni 2003, under TUN EDI-standard. Herunder findes segmentbeskrivelsen af DB EDI-standard for byggevarer:

OIOUBL

OIOUBL er den fælles branchestandard for XML dokumenter. Dokumentation for OIOUBL 2.02 byggevarestandard omfatter følgende dokumenter:

OIOXML


Link til priser