Rust jer til fremtiden med BygShop

Fremtiden indenfor elektronisk samhandel foregår via webshop og med Byg-e BygShop får du et komplet system, der kan øge salget og samtidig brugervenligheden for Jeres kunder. I kan få jeres helt egen BygShop gennem, Byg-e.

Det er en webshop som giver mulighed for bestilling i specielle mål, hvilket letter den administrative byrde ved telefon- mail- og fax bestilling. BygShop hos Byg-e sparer jer derfor en masse tid, og I kan dermed fokusere mere på værdiskabende opgaver for virksomheden.

Sælg mere med webshop

Med BygShoppen får man mulighed for mersalg, krydssalg og salg af relaterede varer. BygShoppen tilbyder byggecentrene relaterede produkter til den vare de er ved at købe.

F.eks. hvis en kunde køber et produkt kan webshoppen spørge om de vil have skruer med. BygShoppen giver også en unik markedsføringsmulighed, da vi her kan vise produkterne med alle detaljer. Har I også et restparti I gerne vil af med til en god pris, kan dette fremgå af BygShoppen.

Integreret med ByggeBasen

Alle de varer I har oprettet i ByggeBasen bliver uploadet til jeres BygShop automatisk fra dag 1.

Det sikrer udvidet produktbeskrivelse og minimal vedligeholdelse, da alle produktspecifikationer I har uploadet til ByggeBasen automatisk er i BygShoppen, herunder billeder, mål, vægt og diverse produktblade.

Øget brugervenlighed – Ordrebekræftelse direkte efter køb

Efter køb modtager kunden automatisk en ordrebekræftelse, hvilket giver større tryghed og overblik for hver kunde. Kunden kan tilføje kommentarer til ordren og bestemme i detaljer, hvordan de vil have leveret varen. Kunden kan endvidere lave en bestilling dag og nat, hvor end de er.

Single sign on og ingen dobbeltindtastning

Mere end 400 forhandlere har allerede log-in til jeres webshop via SSO – Single Sign On listen. Det er en liste I bliver tilsluttet sammen med andre leverandører som også har BygShop.

Her er det nemt at finde netop jeres BygShop og jeres produkter. Samtidig er BygShoppen integreret med DIP, hvilket gør at jeres kunder slipper for dobbeltindtastning.

Priser