Hvorfor Byg-e?

Byg-e er en seriøs og professionel organisation, som gennem tiden har oparbejdet ekspertise indenfor EDI i byggevarebranchen. Ved at benytte Byg-e vil I altid have en udbyder, hvor sikkerheden er i top, hvor I vil opleve en oppetid på 99,9% og hvor der ikke opleves nedbrud.

Byg-e har en hurtig svar rate og er altid klar til at supportere ved eventuelle problemer. Byg-e’s store branchekendskab gør, at vi er stærke i netop byggevarebranchen.

Byg-e’s support team er hurtige og effektive og svarer på henvendelser indenfor samme dag, de er modtaget. Vi giver ikke op før opgaverne er løst.

Er du medlem af Brancheforening Danske Byggecentre (f.eks.via ByggeBasen), får du GRATIS EDI hos Byg-e uanset trafikmængde.

Med Byg-e får du også:

  • God service. Vi hjælper med onboarding gennem hele processen, indtil der kan sendes EDI filer gennem systemet.
  • Support er inkluderet. Vi finder og retter kunders fejl proaktivt og informerer dem efterfølgende.
  • Ingen årsabonnementer.
  • Ingen omkostninger til trafikafgifter (Gælder også ved afsendelse).
  • Ingen omkostninger ved valg af protokoller (FTP, SFTP m.v.).
  • Byg-e er meget konkurrencedygtige både på kvalitet, support og pris.

Byg-e fungerer som udbyder af elektroniske samhandelsløsninger til byggevarebranchen, og er i dag ejet af Brancheforeningen Danske Bygecentre. Byg-e har til formål at gøre elektronisk samhandel nemt og overskueligt for branchens parter, hvad enten det er leverandører eller byggecentre. Vi er altså ikke kun drevet af profit, men er til for at servicere branchen. Derfor forsøger vi at holde vores priser på et fair niveau, og vi bryster os med at have de laveste priser på markedet.

Tilmeld jer her, og I vil blive kontaktet.

For yderligere info se mere på www.byg-e.dk

I er som altid meget velkomne til også at kontakte Tommy H. Rømer på tor@byg-e.dk hvis I har spørgsmål.